Rychleji myslet, chytře mluvit : jak vyniknout ve spontánní komunikaci - Abrahams, Matt; Sýkorová, Ivana (Praha : GRADA, 2024)
Cítíte se při spontánní komunikaci nepříjemně? Vzbuzuje ve vás frustraci, rozpaky, nebo těžko hledáte ta správná slova? S touto praktickou příručkou si s tím hravě poradíte. Autor, komunikační expert ze Stanfordovy univerzity s desítkami let zkušeností, vám nabízí osvědčené postupy a techniky, které čerpají jak z vědeckých poznatků, tak z příběhů jeho klientů. Naučíte se, jak reagovat na nečekané otázky, vyhnout se trapným momentům, překonat strach z mluvení a zvládnout i ty nejnáročnější komunikační výzvy.
Keywords: komunikácia; zručnosti sociálne; nastavenie psychické; sebakontrola; vývin osobnosti; schopnosti komunikačné; práce populárne