Kapesní atlas rentgenové anatomie - Möller, Torsten Bert; Reif, Emil (Grada Publishing, 2024)
V této publikaci, která v originále zaznamenala již 7. vydání a byla přeložena do devíti dalších světových jazyků, jsou popsána všechna běžná standardní i speciální radiologická vyšetření včetně těch s kontrastní látkou. Extrémně přehledná: Všechny klinicky významné anatomické struktury jsou vyznačeny a pojmenovány na obrázku hned vedle rentgenového snímku. Jednoduchá a praktická: Není třeba zdlouhavého vyhledávání v obsahu nebo předmětových rejstřících.