Moderní farmakoterapie v neurologii - Štětkářová, Ivana (Moderní farmakoterapie, 2024)
Rozvoj farmakoterapie v posledních dekádách dává ošetřujícím lékařům dříve netušené možnosti volby – prakticky pro každou diagnózu máme k dispozici větší počet lékových skupin a v rámci většiny z nich více možností volby účinné látky, resp. preparátu. To však vystavuje řadu lékařů také stresu z možné nesprávné volby. Předchozí tři vydání této knihy byla vždy brzy vyprodána a již nyní je zřejmé, že zásadním způsobem ovlivnila terapeutické zvyklosti v neurologii v ČR i v SR.