Moderní farmakoterapie v gynekologii a porodnictví - Fait, Tomáš, 1971-; Zikán, Michal, 1976-; Mašata, Jaromír, 1969- (Moderní farmakoterapie, 2024)
Již čtvrté, aktualizované vydání praktického průvodce GYN-POR medikací. U každé diagnózy je čtenář zasvěcenými radami veden od volby prvního léku až po léčbu komplikovaných klinických stavů. Kniha je určena především gynekologům, užitečná bude také pro internisty či praktické lékaře. Kniha zásadně ovlivňuje farmakoterapeutické zvyklosti v širokém spektru oboru. Hlavní autor, doc. MUDr. Tomáš Fait, Ph.D., přizval opět ke spolupráci špičkové odborníky v jednotlivých disciplínách a subspecializacích gynekologie a porodnictví.