Obklopený klamármi : ako si nezničiť život polopravdami, podvodmi a manipuláciou - Erikson, Thomas (Motýľ, 2024)
Máte niekedy pocit, že vám blízky človek nehovorí celú pravdu? Nesedí niečo na kolegovej odpovedi? Stretávate sa s podobnými situáciami až príliš často? Rozlišovanie klamstiev od pravdy je únavné v osobnom, spoločenskom či v pracovnom živote, ale aj pri správach a v televízii. V ďalšom pokračovaní série Obklopený Thomas Erikson ukazuje, ako identifikovať klamárov a poradiť si s nimi. Pomocou štvorfarebného modelu správania, ktorý preslávila prvá kniha Obklopený idiotmi, sa čitatelia naučia chrániť pred podvodmi a neúprimnosťou. Začítajte sa do sofistikovaných múdrostí a Eriksonovho typického humoru, ktorý čitateľom ponúka praktické znalosti potrebné na to, aby si verili a rozoznali pravdu od lží, a tak mohli žiť pokojnejší život.