Praktická ajurvéda : joga, meditácia, masáže, strava, cvičenie na doma : spoznajte samých seba a získajte životnú rovnováhu - Ličková, Zora (PRÍRODA, 2024)
Hľadáte novú energiu, úľavu od stresu a lepší spánok? Začnite svoju cestu za zdravým a spokojným životom s touto knihou. Praktická ajurvéda bude vaším sprievodcom k zdravému životnému štýlu. Naučí vás rozumieť svojmu telu a ukáže, ako sa krok za krokom dopracovať k pokoju, harmónii a životnej rovnováhe. Zistite, ktoré potraviny a recepty sú pre vás tie pravé, objavte prírodné liečebné prostriedky a spoznajte mocné pôsobenie jogy, meditácie a masáže na harmonizáciu tela a mysle. Ajurvéda a joga sú príbuzné disciplíny a vychádzajú z jednej z najvýznamnejších svetových duchovných a liečiteľských tradícií. Spájajú množstvo informácií o zdravom spôsobe života a liečení chorôb. Aj vďaka tomu ajurvéda prerástla hranice Indie a teší sa čoraz väčšej obľube aj v modernom západnom svete. Knihu napísali poprední učitelia z celosvetovo známeho Šivanándovho jogového védantského centra, čo ju povyšuje na skutočný unikát.