Jednoducho umelá inteligencia (Jednoducho, 2024)
Niekedy je menej naozaj viac. Táto dôvtipná a šikovná príručka odhaľuje zložitosti a mechanizmy umelej inteligencie od algoritmov až po otázky etiky. V knihe nájdete témy ako: umelé neuróny, práca s dátami, druhy UI a ich využitie, mýty a riziká s ňou spojené a ďalšie.