Šesť látok, ktoré vám zmenia život - Phillips, David J. P. (Ikar, a.s. - PRÍRODA, 2024)
Dali by ste si anjelský kokteil so sérotonínom, s dopamínom a endorfínmi? Alebo diabolský kokteil s kortizolom? Radšej si to dôkladne premyslite! Váš mozog je totiž chemická továreň, ktorá neustále produkuje šesť látok. Práve tie ovplyvňujú vaše pocity, ale aj rozhodovanie a konanie. Táto kniha vás naučí, ako si z nich namiešať správny kokteil, aby ste sa stali najlepšou verziou seba samých. Využijete tak plný potenciál vášho mozgu a vytvoríte si život, po ktorom túžite. Táto kniha, sa okamžite stala bestsellerom a bola preložená do tridsiatich jazykov. Naučila milióny ľudí po celom svete, ako prirodzene využiť silu šiestich kľúčových látok a vylepšiť seba samého.