Zhluboka se nadechni : snižte chronický stres už za 7 dní - Epel, Elissa; Mirovská, Helena (Brno : Jan Melvil Publishing, 2024)
Cítíte se pod neustálým tlakem a nevíte, jak z toho ven? Elissa Epel přináší sedmidenní plán, který vám pomůže přehodnotit váš vztah ke stresu a lépe se s ním vypořádat. Odhaluje, jakou roli hraje v našich životech, kdy nám škodí a kdy naopak překvapivě prospívá. Především ale představuje účinné strategie, které vám pomohou zvládat náročné situace a přetížené mysli poskytnou opravdovou úlevu. Přední specialistka na stres vás naučí jednoduchá, časově nenáročná cvičení, která nic nestojí, můžete je provádět takřka kdekoli, a díky nimž budete nejen posilovat svou psychickou odolnost, ale navíc aktivujete buněčné sebeopravné mechanismy.
Keywords: stres psychologický; zručnosti zvládania; odolnosť psychická; relaxácia; sebaúčinnosť; štýl životný zdravý; práce populárne