Brožúrka pre milujúcu babku a dedka : ...aby generačné rozdiely vo výchove a starostlivosti o dieťa nespôsobovali žiadne problémy.. - Jaššová, Denisa, 1992- (Pediatrickadenjas, s.r.o. - vydavateľstvo, 2023)
Koľkokrát ste Vašim najbližším vysvetľovali, že sa veci ohľadom zdravia a starostlivosti o dieťa zmenili a momentálne sa už odporúčajú inak? Koľkokrát ste si od najbližších možno vypočuli ,,My sme to robili takto a nič sa Vám nestalo?". Debaty o generačných rozdieloch ohľadom zdravia a starostlivosti o dieťa nie sú jednoduché. Preto vznikla Brožúrka pre milujúcu babku a dedka. Základné zmeny ohľadom zdravia a starostlivosti o dieťa vysvetlí Vašim najbližším za Vás - citlivo, ale odborne. Jej prečítanie Vašim najbližším nepotrvá viac ako niekoľko desiatok minút a snáď prispeje k tomu, že bude medzigeneračne vyššia miera tolerancie k odlišným prístupom. Lebo všetci sa vždy snažíme robiť veci najlepšie ako aktuálne vieme.