Čakrová liečba : sprievodca technikami samoliečby a harmonizácie čakier pre začiatočníkov - Alcantara, Margarita (Knihy pre hodnotnejší život, 2024)
Všetky živé bytosti majú v sebe silné energetické centrá zvané čakry. Pomocou tejto praktickej príručky z pera odborníčky na energetickú liečbu Margarity Alcantary odomknete všetky možnosti svojho čakrového systému na úplnú obnovu zdravia a vnútornej rovnováhy. V knihe nájdete samoliečebné techniky a postupy pre každú čakru, meditácie krok za krokom, použitie kryštálov podľa fotografií, ilustrované jogové pozície, aplikáciu esenciálnych olejov, tipy týkajúce sa stravy a diéty, ako aj návrhy na zmenu správania.