Mentalita excelentnosti : odomknite silu svojej mysle a už dnes žite ten najlepší život - Howes, Lewis (Knihy pre hodnotnejší život, 2024)
Excelentnosť máte v sebe. Teraz je čas ju prebudiť. Žijete svoj najautentickejší život? Razíte si cestu k svojmu cieľu alebo od neho utekáte? Je toto život, o ktorom chcete, aby rozprávalo vaše budúce ja alebo túžite po niečom viac? Po viac ako desiatich rokoch moderovania jedného z najúspešnejších podcastov sa autor rozhodol vytvoriť návod excelentnosti podľa životných skúseností viac ako tisícky najúspešnejších ľudí sveta, ktorí jeho podcast navštívili. Prostredníctvom prelomových objavov odhaľuje, ako môžete prepísať svoju minulosť a vytvoriť si čo najlepšiu budúcnosť.