Intimní bylinky : herbářový průvodce pro sexuální zdraví, potěšení a hormonální harmonii - White, Marie (GRADA PUBLISHING, 2024)
Kniha je důvěryhodným průvodcem světem léčivých rostlin a jejich využitím k podpoře těla i mysli. Autorka Marie Whiteová se zaměřuje na bylinky, které harmonizují hormony, zvyšují libido, podporují plodnost a pomáhají zvládat menopauzu či menstruační potíže. S jasnými návody a snadno dostupnými recepty ukazuje, jak můžeme byliny začlenit do každodenního života, abychom podpořili zdraví a celkovou pohodu. Tato kniha je pro každého, kdo touží po hlubším propojení s přírodou a hledá přirozené cesty ke zdraví.