Praktické cvičenia z biológie a genetiky : pomocný vysokoškolský učebný text - Slabá, Eva; Mičková, Helena; Hudáková, Terézia (Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, 2024)
Pomocné vysokoškolské učebné texty sú určené na praktické cvičenia z predmetov Biológia I a Biológia II pre študentov 1. roku štúdia v odbore všeobecné lekárstvo a Lekárska a humánna biológia I a II pre študentov 1. roku štúdia v odbore zubné lekárstvo.