Praktické cvičenia z biológie a genetiky : pomocný vysokoškolský učebný text - Slabá, Eva; Mičková, Helena; Hudáková, Terézia; Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach. Lekárska fakulta. Ústav lekárskej biológie (Košice : Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, 2024)
Pomocné vysokoškolské učebné texty sú určené na praktické cvičenia z predmetov Biológia I a Biológia II pre študentov 1. roku štúdia v odbore všeobecné lekárstvo a Lekárska a humánna biológia I a II pre študentov 1. roku štúdia v odbore zubné lekárstvo.
Podnázov je prevzatý z obálky
Bibliogr. odkazy
Keywords: biológia; genetika; štúdium lekárstva; vzdelávanie kompetenčné; cvičenia praktické; učebnica