Atlas elektroencefalografie dospělých / Indikace EEG a nejčastější nálezy, popis a interpretace EEG, nejčastější chyby při popisu EEG - Vojtěch, Zdeněk, 1958- (Stanislav Juhaňák - TRITON, 2024)
Čtvrtý díl Atlasu elektroencefalografie dospělých je závěrečným dílem série atlasů. Přináší shrnutí indikací a nejčastějších nálezů vyšetření, zabývá se popisem grafů a nejčastějšími chybami v něm. Je míněn jako studijní materiál pro začínající elektroencefalografisty. Užitečné informace v něm však mohou nalézt i elektroencefalografisté zkušení, neurologové bez specializace v elektroencefalografii a odborníci jiných oborů (např. psychiatři, intenzivisté aj.). Kniha opět přináší bohatou obrazovou dokumentaci s ukázkami úseků záznamů a jejich krátkými komentáři.