Praktická urinoterapie - Partyková, Vilma (NAKLADATELSTVÍ IMPULS, 2024)
Praktická urinoterapie volně navazuje na autorčiny publikace o přírodních metodách prevence a léčení nemocí. Dopodrobna vysvětluje postupy pro zbavení se letilých usazenin v cévách, střevech, kloubech, lymfatických cestách, zažívacích orgánech, písku v ledvinách, kamenů v játrech a žlučníku. Těžištěm knihy jsou praktické návody využití urinoterapie při infekcích, alergiích, žaludečně-střevních potížích, poruchách kosterního aparátu, očních, ušních potížích a při zákeřných nemocech, i takzvaně nevyléčitelných. Pozornost je věnována také prohloubení účinku urinoterapie užíváním včelních produktů a mumia. Kniha obsahuj grafy, tabulky, obrázky a nechybí také slovníček odborných pojmů.