Fyziologie dýchání - Slavíková, Jana, 1944-; Švíglerová, Jitka (Univerzita Karlova, 2024)
Druhé, aktualizované vydání učebního textu Fyziologie dýchání je upravené na základě zkušeností autorů s původním textem a doplněné o patofyziologické nebo klinické poznámky související s popisovanými tématy. Text je určen pro studenty programu Všeobecné lékařství.