Ischias & SI kloub : účinná pomoc při bolesti : se cvičením podle metody Liebscher & Bracht : bolest sakroiliakálního (SI) kloubu a syndrom hruškovitého svalu, bolest hýžďových svalů, bolest vystřelující do zad a do nohou - Liebscher-Bracht, Roland; Bracht, Petra; Richter, Martin (Brno : KAZDA, 2024)
V této knize se dozvíte: jak vznikají bolesti SI kloubu a syndrom hruškovitého svalu a proč klasická terapie obvykle dlouhodobě nepomáhá. Proč máte díky metodě Liebscher & Bracht reálnou šanci na zbavení se bolesti. Jak si zvyknou na speciálně vyvinutý program, který se skládá z lehké osteopresury, protahovacích a posilovacích cviků a fasciální masáže. Jak se okamžitě zbavit akutní bolesti. Jak si zachovat pohyblivost a žít bez bolesti až do vysokého věku. Dopřejte si úlevu s metodou Liebscher & Bracht: Poznejte pravé příčiny vaší bolesti, zbavte se pocitu bezmoci, získejte sebevědomí při zacházení s vlastním tělem, ulevte si od bolesti a jednou provždy se jí zbavte, dejte se opět do pohybu, získejte novou chuť do života, zlepšete flexibilitu a sílu vašich nohou a zad, udělejte ze sportu opět zábavnou činnost, žijte bez bolesti hýžďových svalů až do vysokého věku.
Bibliogr. odkazy
Register
Keywords: bolesť chrbta -- terapia; ischias -- terapia; kĺb sakroiliakálny; spôsoby fyzioterapie; terapia cvičením; techniky cvičenia a pohybu; príručka