Navždy mladí : tajomstvá dlhého života prežitého v zdraví : návod na zvrátenie chorôb, zmiernenie bolestí, omladnutie a prežitie dlhého života - Hyman, Mark (Knihy pre hodnotnejší život, 2025)
Návod na zvrátenie chorôb, zmiernenie bolestí, omladnutie a prežitie dlhého života. je komplexným sprievodcom, ktorý ukazuje, ako moderná veda mení pohľad na starnutie a zdravie. Autor sa venuje prelomovým poznatkom, na základe ktorých možno vnímať starnutie nie ako nevyhnutný proces, ale ako stav, ktorý môžeme ovplyvniť alebo dokonca zvrátiť. Táto publikácia je ideálna pre všetkých, ktorí hľadajú praktické tipy na udržanie vitality a prevenciu civilizačných ochorení, ako sú srdcové choroby, rakovina, cukrovka či demencia. Jej cieľom je inšpirovať ľudí k tomu, aby si osvojili zdravší životný štýl a užívali si plnohodnotný život bez ohľadu na vek.