Estetická operace nosu - cesta ke kráse - Měšťák, Jan, 1944- (GRADA, 2024)
Jakékoli nápadnější tvary a velikosti nosu mohou vyvolat škodolibou pozornost či posměch okolí a stát se příčinou velkých duševních útrap. I drobná změna díky estetické operaci proto může razantně zlepšit život člověka a posílit tak jeho sebevědomí a spokojenost. Operace nosu je v estetické chirurgii operací nejtěžší a také nejzodpovědnější. I to je důvodem, proč se někteří lidé případného neúspěšného pooperačního výsledku obávají a s operací váhají. Právě proto nabízíme všem zájemcům o operaci nosu tuto publikaci, po jejímž přečtení se obavy z jejich mysli zcela vytratí. V knize je také věnována pozornost ohlasům pacientů po úspěšné operaci nosu.