Ako byť sám sebe terapeutom : zlepšite si náladu a zmenšite pocity úzkosti za 10 minút denne - O'Kane, Owen (ULTIMO PRESS, 2023)
Kniha čerpá z najnovších poznatkov o fungovaní mysle a prostredníctvom nástrojov a techník vychádzajúcich z terapeutických prístupov, ako sú kognitívna behaviorálna terapia, všímavý stav mysle a interpersonálna terapia, ponúka jednoduché a praktické svojpomocné riešenia na prekonanie prekážok, ktoré vám bránia posunúť sa v živote ďalej. Prevedie vás základnými pojmami a technikami terapie a naučí, ako ich používať vo vlastnom živote, a to vo forme cielených krátkych cvičení, ktoré nezaberú viac ako desať minút denne.