Mistrovství zdraví : jak se vyznat ve světě medicíny, bylin, šarlatánů a farmakomafie - Neumannová, Helena, 1976- (Došel karamel, s.r.o, 2024)
Informace o zdraví si v médiích často protiřečí. Ještě před pár lety jsme slyšeli, jak je důležité získávat vápník z mléčných výrobků, teď zase jak mléko po 15. roce života člověku škodí. Nemoc šílených krav střídá prasečí chřipka nebo kuřecí mor, takže chvíli maso jíst můžeme, a chvíli nikoli. Část lékařů a výživových poradců tvrdí, že cukr škodí, a část doporučuje bio cukr pro zdravé fungování kostí a mozku. Jak se vyznat ve světě mediálních her a fake news? Kdo to se mnou myslí dobře a kdo chce na mně jen vydělávat? Jak vystoupím z role oběti a stanu se tvůrcem svého zdraví a života? Na tuto otázku pomocí historie, vědy, architektury lidského těla Slovanů a Keltů, kteří nám tady zanechali nejen své geny, ale i dědictví a drahokamy v podobě skvělé medicíny i naturopatie – přírodní medicíny, odpovíme v této knize. Objevme krásu a bohatství moudrých předků a celé naší země. Máme být na co hrdí. Jen se zorientovat.