Telový kód : uvoľnenie samoliečiacich schopností vášho tela : podrobný sprievodca k úplnému vyliečeniu - Nelson, Bradley (Citadella, 2024)
Účinný nový prístup k prirodzenému, intuitívnemu liečeniu celého tela. Telový kód je vskutku revolučná metóda holistickej liečby. Dr. Bradley Nelson, celosvetovo uznávaný odborník na bioenergetickú medicínu, strávil desaťročia výučbou svojej metódy samoliečenia a školením odborníkov z celého sveta, toto je však prvýkrát, čo bude jeho systém liečby dostupný bežnej verejnosti vo forme Telového kódu. Telový kód je založený na jednoduchom predpoklade, že telo sa lieči samo a vie, čo potrebuje, aby sa mu darilo a prosperovalo. Metóda Telového kódu umožňuje čitateľom využiť toto vnútorné poznanie a nachádzať nerovnováhy v 6 kľúčových oblastiach – energií, okruhov a systémov, toxínov, výživy a životného štýlu, vychýlení a patogénov – ktoré sú hlavnými príčinami našich fyzických, duševných a emocionálnych problémov. Identifikácia a uvoľnenie týchto nerovnováh umožní čitateľom aktivovať vrodenú liečivú silu svojho tela.