Doporučená ultrazvuková vyšetření v těhotenství - Ľubušký, Marek, 1970-; Krofta, Ladislav, 1967-; Hašlík, Lubomír; Marková, Ivana (Mladá fronta, 2013)
Výkladová monografie k aktuálním doporučeným postupům České gynekologické a porodnické společnosti ČLS JEP obsahuje podrobný výklad a popis metodiky provedení doporučených ultrazvukových vyšetření včetně obrazové dokumentace. Kniha je svým obsahem primárně určena pro lékaře pečující o těhotné ženy a pro porodní asistentky, může však poskytnout zajímavé informace i zvídavým těhotným ženám.