Doporučená ultrazvuková vyšetření v těhotenství - Ľubušký, Marek, 1970-; Krofta, Ladislav, 1967-; Hašlík, Lubomír; Marková, Ivana (Praha : Mladá fronta, 2013)
Výkladová monografie k aktuálním doporučeným postupům České gynekologické a porodnické společnosti ČLS JEP obsahuje podrobný výklad a popis metodiky provedení doporučených ultrazvukových vyšetření včetně obrazové dokumentace. Kniha je svým obsahem primárně určena pro lékaře pečující o těhotné ženy a pro porodní asistentky, může však poskytnout zajímavé informace i zvídavým těhotným ženám.
Pod názvom: GynUltrazvuk.cz
Obsahuje bibliografiu a register
Keywords: ultrasonografia; ultrasonografia prenatálna; gravidita; monografia