22. konference dětské pneumologie 2024 : 13. dubna 2024, Praha : program, abstrakta (AMCA, spol. s r.o, 2024)
Program 22. konference byl připraven v multidisciplinárním duchu. Dva hlavní bloky vyzvaných přednášek se tentokrát zaměří na poruchy dýcháníve spánku a na multidisciplinární přístup k chronickému kašli.