22. konference dětské pneumologie 2024 : 13. dubna 2024, Praha : program, abstrakta - Česká lékařská společnost JEP. Česká společnost dětské pneumologie; Konference dětské pneumologie 2024 : Praha, Česko) (Praha : AMCA, spol. s r.o., 2024)
Program 22. konference byl připraven v multidisciplinárním duchu. Dva hlavní bloky vyzvaných přednášek se tentokrát zaměří na poruchy dýcháníve spánku a na multidisciplinární přístup k chronickému kašli.
Keywords: pneumológia; pediatria; choroby pľúc; výkony chirurgické na pľúcach; tuberkulóza; kazuistiky; zborník