Lidské tělo : obrazový atlas latinsko-česko-anglický - Hutchinson, Matt; Mallatt, Jon; Marieb, Elaine Nicpon, 1936-; Hutchings, Ralph T.; Prášková, Radmila (Brno : CP Books, 2005)
Autentické barevné fotografie lidských orgánů a kostí. Vynikající pomůcka pro pracovníky či studenty medicínských oborů, fyzioterapeuty. Vhodný i jako učební pomůcka na ZŠ a SŠ. Obsahuje latinsko-česko-anglický slovník použitých odborných výrazů, proto je použitelný i v jazykových školách. Rozšiřuje slovní zásobu studentů angličtiny, zdravotních sester a lékařů zamýšlejících odejít za prací do anglicky hovořících zemí.
Latinsko-česko-anglický slovník použitých výrazů
Keywords: anatómia; terminológia ako téma; atlas; slovník lekársky