Moudrá intuice : nauč se porozumět řeči vesmíru a probuď svou vnitřní čarodějku - Magik, Mia (Alferia, 2025)
Možná podvědomě tušíte, že intuice je něco, co bychom neměli tak úplně opomíjet. Umíte ale své moudré intuici naslouchat a systematicky ji i využívat? Kniha Mii Magik Moudrá intuice vás to může naučit. Dozvíte se, jak přijímat a zpracovávat informace z okolního světa, jak rozumět řeči symbolů, čísel, snů, přírody, ale i signálům vlastního těla. Svět se s námi snaží každý den spojit, my jsme ale v neustálém shonu a rutině mírně ohluchli. Probuďte v sobě za pomoci své moudré intuice vnitřní čarodějné schopnosti. V knize najdete praktická cvičení a rituály, které vám umožní pracovat s intuicí v každodenním životě. Autorka píše například o tom, jak uzdravit vlastní minulost, jak používat nástroje jako astrologie, tarot, numerologie či magie barev nebo jak využít sílu přírodních elementů. Mia Magik je moderní čarodějka a s její Moudrou intuicí se vám do rukou dostává srozumitelný průvodce ke spojení s Vesmírem.