Úzkost mě nezlomí : praktický průvodce zvládáním úzkosti a budováním odolnosti - Řeřicha, Robert (Portál, 2025)
Tato cvičebnice je určena všem lidem, kteří bojují s úzkostí – ať už se projevuje obavami a strachy, negativními myšlenkami, psychosomatickými příznaky či panickými záchvaty. Abyste zvítězili nad svými „bubáky“, potřebujete vědět, co přesně dělat, jak to dělat správně a proč je to důležité. Cvičebnice je rozdělena do 10 oddílů, které obsahují celkem 65 cvičení zaměřených na práci s tělem, myslí a emocemi. Každý oddíl představuje jeden pilíř mostu, po kterém budete krůček po krůčku přecházet přes rozbouřenou řeku do krajiny vnitřního klidu a duševní pohody. Oddíly na sebe navazují a postupně vás provedou osvojením technik, které přinášejí úlevu od úzkosti a posilují vůli i odolnost. S každým dalším cvičením zpevníte základy, které vám budou oporou na cestě k hlubšímu sebepoznání. K dispozici budete mít podrobné návody pro práci s tělem, emocemi i myslí.