Ako sa zbaviť starostí a začať žiť - Carnegie, Dale, 1888-1955; Carnegie, Dorothy; Hlavatá, Dana (Bratislava : PRÍRODA, 2025)
Aj vy sa cítite úplne vyšťavení, bez energie a kopa starostí vám nedá spávať? Dale Carnegie vám vo svojom bestselleri ponúka množstvo overených techník na zvládnutie stresu, únavy a nepohody, ktoré pomohli miliónom ľudí na celom svete. Objavíte praktické návody, ako bojovať s problematickými situáciami a docieliť šťastný a pokojný život. Inšpirujúce a praktické rady Dala Carnegieho sú dnes rovnako živé ako v čase, keď ich písal. Zmeňte svoj život, zbavte sa únavy, starosti hoďte za hlavu a naučte sa riešiť problematické situácie pokojne a s rozvahou.
Keywords: únava mentálna; selfmanažment; spokojnosť osobná; príručka