Dentozofia – brána k zdraviu : organické vyrovnanie chrupu - Montaud, Michel (Success Development s.r.o, 2025)
Keď sa Michel Montaud prvýkrát stretol s touto metódou, považoval za nepredstaviteľné, aby on, ako muž a ako lekár – špecialista na zubnú ortodonciu a zubnú chirurgiu – revidoval celý svoj doterajší prístup k liečbe chrupu. Potom však musel uznať, že táto nová terapia je taká účinná, že jej pôsobenie ďaleko presahuje vplyv na formovanie ústnej dutiny: zachytáva a uzdravujúco pôsobí na ľudský organizmus ako na celok. Je dojemné sledovať, ako otec – a súčasne zubný špecialista – vedie svojho trpiaceho syna krok za krokom, bez trhania zubov, bez zubných korektorov a ďalších bolestivých operačných zásahov k uzdraveniu. Čo keď sú naše zuby zrkadlom toho, akí naozaj sme? Čo ak riešenie našich rôznych zdravotných problémov, bolestí, zlých fyzických a psychických stavov spočíva v riešení problémov s formovaním ústnej dutiny?