77 tipů pro zdravé srdce : celý život fit: jak si udržet mladé cévy a snížit riziko infarktu - Strunz, Ulrich, 1943- (KAZDA, 2025)
Renomovaný autor bestsellerů o zdravém životním stylu Dr. Ulrich Strunz vytvořil přehledný, srozumitelný a snadno proveditelný program pro zdravé srdce, který může kdokoli použít k trvalému snížení rizikových faktorů kardiovaskulárních onemocnění. Kniha obsahuje účinné strategie pro celoživotní zdraví oběhové soustavy. 77 konkrétních a vysoce aktuálních tipů pro zdravé srdce poskytne čtenářům znalosti o tom, jak srdce pracuje, informace o zdravé a chutné výživě, návody na fyzické cvičení a mentální trénink pro udržení psychické a fyzické kondice a zdravého srdce. Důraz je kladen na nutričně bohatou výživu, kondici, psychiku a radost ze života. Recepty na udržení silného srdce navrátí flexibilitu a pružnost ztuhlým cévám, prodlouží jejich mladost a sníží riziko infarktu.