Tajemství přírodní léčby : sedm zázraků přírody - Svitko, Jelena (Eugenika, 2025)
Přírodní léčba neboli naturopatie využívá stravu, bylinky, koření, vodoléčbu, masáže, léčivý dotek, aromaterapii, drahé kameny, hlínu, pijavice a mnohé další prostředky a metody. Tato příručka je komplexním praktickým průvodcem, jenž je nepostradatelný pro každého, kdo věří léčivým vlastnostem přírody. Najdete zde kupříkladu starodávný lék proti chřipce, vápníkovou směs proti alergii, omlazující nápoj z myrty, pšeničné klíčky proti únavě a mnohé další recepty i rady.