Zázrak jménem hořčík - Dean, Carolyn; Škarková Drejslová, Kristýna (Brno : JOTA, 2024)
Hořčík je nepostradatelná živina, životně důležitá pro vaše zdraví a pocit pohody. Začleníte-li tento minerál do své stravy, bude vás chránit před takovými hrozbami, jako jsou srdeční onemocnění, mrtvice, osteoporóza, cukrovka, deprese, artritida i astma, nebo vám pomůže zmírnit jejich projevy. Avšak i přes jeho značný zdravotní přínos většina západního světa stále vykazuje jeho nebezpečně velký nedostatek. Tento úžasný průvodce světem hořčíku, aktualizovaný a doplněný o nejnovější poznatky vědeckého výzkumu, vám umožní pochopit, jak nesmírně důležitou roli hořčík hraje ve vašem těle a životě.
Na obálke uvedené: aktualizované a rozšířené vydání
Obsahuje biografické údaje o autorke
Obsahuje bibliografiu a register
preklad z angličtiny
Keywords: horčík; deficit horčíka; choroba; strava, potraviny a výživa; práce populárne