Přirozená cesta k plodnosti : připravte své tělo na těhotenství optimální výživou před početím a povědomím o plodnosti - Nichols, Lily; Hendrickson-Jack, Lisa (Altenberg, 2025)
Na základě několika tisíc odborných studií autorky detailně ukazují, jak výživa a životní styl v období před těhotenstvím podporují zdraví a vitalitu ženy, ženskou i mužskou plodnost a jak společně pomáhají vytvářet vše nezbytné pro početí a vývoj miminka. Kniha rozebírá také témata, jako jsou menstruační cyklus, povědomí o plodnosti, metody antikoncepce, zvládání stresu, problematika toxinů, metody umělého oplodnění a většinu nejčastějších zdravotních komplikací, které ovlivňují plodnost. Obsahuje i návody na sestavení nutričně vyvážených a výživných jídelníčků včetně receptů na vhodná jídla. Tento světový bestseller na téma plodnosti je mnohými renomovanými odborníky nazýván „biblí plodnosti“.