Jak zvládnout velké věci : proč některé plány uspějí a jiné selžou - Flyvbjerg, Bent; Gardner, Dan (GRADA, 2025)
Ať už plánujete nový start-up, vývoj produktu, stavbu, nebo třeba jen složitější event, tato kniha vám pomůže vyhnout se nejčastějším chybám, které stojí čas, peníze i reputaci. Spojením špičkového výzkumu oxfordského profesora Benta Flyvbjerga – světově uznávaného experta na megaprojekty – a vypravěčského talentu Dana Gardnera vznikl praktický a poutavý průvodce, jak dovést projekt jakékoliv velikosti k úspěšnému cíli. A to bez nočních můr a zbytečných ztrát. Poučí i pobaví vás řadou názorných příkladů od stavby Opery v Sydney přes natáčení filmů Pixaru, vývoj iPodu až po nepovedenou rekonstrukci rodinného domu v Brooklynu. Získáte konkrétní rady, které skutečně fungují.