Jak se osvobodit od strachu a úzkosti - Stella, Nancy (GRADA, 2025)
Bojíte se samoty, selhání, konfrontace nebo neznámého? Strach je normální, nesmí vás ale ovládat. Pokud se cítíte uvězněni v kruhu strachu a úzkostí, existuje cesta ven. Tato kniha pomáhá čtenářům léčit traumata, hledat jejich spouštěče a přijímat nové výzvy s větší sebedůvěrou a odolností. Autorka, zkušená terapeutka, sdílí nejen příběhy svých klientů, ale i vlastní zkušenosti s tím, jak chronický strach dokáže člověka zablokovat. Na základě nejnovějších poznatků o fungování mozku vytvořila jednoduchý a srozumitelný šestikrokový program, který pomáhá zbavit se starých vzorců, posílit vnitřní odolnost a budovat „odvážný mozek“. Kniha nabízí praktické nástroje a naději pro každého, kdo chce konečně přestat být paralyzován strachem a začít žít s větší jistotou a klidem. Minulost nemusí určovat naši budoucnost! Díky vědomé práci a meditačním cvičením si může každý z nás vytvořit nový, odvážnější způsob života.