Psychiatrické maximum - Jašík, Jindřich (Jindřich Jašík, 2025)
Kniha se zaměřuje na témata, která často zůstávají bez poctivých odpovědí. Je dlouhodobé užívání medikace vždy ku prospěchu? Je psychóza nutně projevem onemocnění mozku? Je možné překonat těžkou krizi i bez psychiatrické pomoci? Kniha nabízí originální koktejl zásadních poznatků z „psychiatrického undergroundu“, vhodně doplněný autorovou osobní zkušeností a šesti lety praxe v přímé podpoře lidí s psychiatrickými diagnózami. Tato jedinečná kombinace osobní, profesní a systémové perspektivy činí z publikace komplexní a inspirativní dílo určené nejen lidem se zkušeností s duševním onemocněním, ale také jejich blízkým a odborníkům v oblasti duševního zdraví.