Když tečou nudle a tlačí prdíky : jednoduše a přehledně o zdraví malých dětí - Gatinho, Vitor (KAZDA, 2025)
Kniha není jen lékařský manuál. Je to přímočarý, přátelský a upřímný průvodce prvním dětským obdobím – od narození až po věk školky. Odpovídá na otázky, které napadají většinu rodičů ve tři ráno: * Má tohle ještě čekat, nebo už jet na pohotovost? * Proč dítě kašle jen v noci? * Jak poznám, kdy dítě „jen“ zlobí a kdy je unavené? * A jak si u toho všeho zachovat zdravý rozum? Zkrátka: všechno, co jste chtěli vědět – ale báli jste se zeptat pediatra. A když jste se zeptali, stejně jste tomu nerozuměli. Proč si tuto knihu přečíst: * Dítě má už pošesté za zimu rýmu a vy nevíte, jestli je to „normální“? * Nechcete panikařit při každé horečce, ale mít jasný plán? * Vadí vám strašení na internetu a toužíte po klidném, racionálním výkladu?