Echokardiografia II - Barbierik Vachalcová, Marianna; Kafková, Bibiána; Kolesár, Adrián; Podracký, Juraj; Polačková, Martina; Porubän, Tibor; Studenčan, Martin, 1962-; Šafár, Peter; Toporcer, Tomáš; Gurbáľová, Silvia; Valočik, Gabriel, 1962-; Béreš, Anton; et al. (Equilibria, 2024)
Kniha sa venuje špeciálnej echokardiografii, podrobnému echokardiografickému zobrazeniu pri konkrétnych patologických stavoch a ochoreniach srdca, vrátane chlopňových a vrodených srdcových chýb. Text je obohatený echokardiografickými obrázkami a videoklipmi. Taktiež popisuje medziodborové využitie echokardiografie aj v iných medicínskych odboroch, ako je intenzívna medicína, chirurgia a intervenčná kardiológia.