Vyhoření : tajemství, jak uniknout stresu - Nagoski, Emily, 1977-; Nagoski, Amelia, 1977- (Mimochodem, 2025)
Toto je kniha pro každou ženu, která se někdy cítila přetížená a vyčerpaná ze všeho, co musela udělat, a přesto se stále obávala, že nedělá „dost". To, co se od žen očekává a jaké to je skutečně existovat jako žena v dnešním světě, jsou dvě různé věci. A my se vyčerpáváme ve snaze zacelit tu propast. Autorky, sestry Emily a Amelia Nagoski vám pomohou ukončit až příliš známý cyklus pocitu ochromenosti a vyčerpání. Soucitně mluví o překážkách a společenském tlaku, kterým čelíme a ukazují, jak se můžeme bránit.