Posilování s kettlebellem na anatomických základech : ilustrovaný průvodce rozvojem síly, zlepšením pohyblivosti a zvýšením výkonu - Hartle, Michael, 1967-; Tsatsouline, Pavel, 1958-; Stackeová, Daniela, 1972- (Praha : GRADA, 2025)
V této publikaci naleznete všechny cviky s kettlebellem od mrtvého tahu až po trh nad hlavu. Více než 100 barevných anatomických ilustrací znázorňuje nejen správné provedení každého pohybu, ale také zapojené svaly a úroveň obtížnosti. Variace vám umožní upravit cvičení tak, aby lépe vyhovovalo vašim individuálním potřebám. V knihe nájdete: znázornění primárních i sekundárních svalů a pojivových tkání zapojených při cvičení; vysvětlení provedení každého cviku krok za krokem; doporučení pro bezpečnou manipulaci s nářadím; informace o zaměření cvičení, které ukazuje, jak daný cvik přispívá při přípravě v rámci; konkrétních sportů a pohybových aktivitách; kapitolu věnovanou mobilizačním cvikům, které pomáhají znovu nastavit potřebné; nervosvalové vzorce, zlepšit pohybový rozsah a připravit tělo na další trénink.
Preložené z angličtiny
Obsahuje biografické informácie o autorovi
Keywords: tréning odporový; techniky cvičenia a pohybu; anatómia; cvičenie; aktivita pohybová; príručka