Arteterapie : účinná cvičení : techniky ke zvládání úzkostí, depresí a posttraumatických stresových poruch - Guzman, Leah (Grada Publishing, 2025)
Kniha obsahuje 75 art terapeutických aktivit pro zvládání poruch nálady a osobnosti. Každé cvičení obsahuje vysvětlení jeho účelu a možných výsledků spolu s řadou zasvěcených otázek k dané aktivitě. Autorka používá výtvarné umění jako nástroj k odstranění úzkostí, posttraumatických stresových poruch a objevení skrytých ozdravných schopností. Její arteterapeutické techniky propojují člověka s jeho podvědomím a používáním vlastní intuice k zvýšení sebevědomí, lepšímu rozhodování se a účelnějšího způsobu života.