Toxické pracoviště : jak ukončit šikanu, diskriminaci a manipulaci - Çelik, Emre (GRADA, 2025)
Kniha je průvodcem pro všechny, kdo se v práci cítí vyčerpáni, přehlíženi nebo ponižováni. Místo obecných rad nabízí otevřený pohled na realitu: šikanu, manipulaci i kulturu strachu – a především konkrétní nástroje, jak z toho ven. Toxické chování na pracovišti ničí vztahy, zdraví i firemní kulturu. Emre Çelik, odborník na pracovní prostředí a „nejvyhledávanější německý personalista“, vás provede skutečnými příběhy lidí, kteří čelili šikaně, manipulaci, diskriminaci i strachu. Tato kniha vám otevře oči a nabídne praktické rady: jak rozpoznat toxické vzorce chování, jak se jim účinně bránit, jak přispět k vytvoření zdravějšího pracovního prostředí.