Hlava : účinná pomoc při bolesti : tenzní bolesti, migrény, další typy bolestí hlavy - Liebscher-Bracht, Roland; Bracht, Petra (Nakladatelství KAZDA, s.r.o, 2025)
V knihe na rozdíl od nesourodých informací z internetu dostanete do ruky ucelený systém – jasně vysvětlený, logicky vystavěný a prakticky použitelný. Žádné zkratky ani ezoterika, ale propracovaný koncept se základem v neurologii, anatomii i fyzioterapii. Navíc doplněný konkrétními technikami, které zvládne každý: lehká osteopresura, fasciální masáž, denní cvičení, úprava stravy a rutiny, které skutečně fungují. Kniha vám do života přinese víc než úlevu – přinese vám možnost převzít zodpovědnost za své zdraví. Místo frustrace a bezmoci získáte konkrétní nástroje a hlavně naději, že změna je možná. A že bolest hlavy nemusí být váš normál.