Hadia žena - Huarache Mamani, Hernán, 1943-2016 (Lindeni, 2025)
Kniha je podmanivým príbehom o vnútornom uzdravení, prebúdzaní ženského potenciálu a o ceste, ktorá sa začína v bolesti, no končí v sebaprijatí a harmónii. Autor opäť spája prvky duchovna, šamanizmu a hlbokej psychológie do silného, poetického rozprávania, ktoré osloví každého, kto túži po zmene a hľadá svoj vlastný zdroj sily. Hľadanie rovnováhy, sily a ženskosti zavedie hlavnú hrdinku Laru do sveta starodávnych rituálov, duchovnej múdrosti a liečivej energie prírody.