Hadia žena - Huarache Mamani, Hernán, 1943-2016; Nguyen, Lucia; Považan, Peter, (grafik); Albatros Media Slovakia. Lindeni (Bratislava : Lindeni, 2025)
Kniha je podmanivým príbehom o vnútornom uzdravení, prebúdzaní ženského potenciálu a o ceste, ktorá sa začína v bolesti, no končí v sebaprijatí a harmónii. Autor opäť spája prvky duchovna, šamanizmu a hlbokej psychológie do silného, poetického rozprávania, ktoré osloví každého, kto túži po zmene a hľadá svoj vlastný zdroj sily. Hľadanie rovnováhy, sily a ženskosti zavedie hlavnú hrdinku Laru do sveta starodávnych rituálov, duchovnej múdrosti a liečivej energie prírody.
Obsahuje profesijné údaje o autorovi na záložke prebalu publikácie
Vydalo vydavateľstvo Lindeni v spoločnosti Albatros Media Slovakia, s. r. o.
Preložené pravdepodobne z talianského prekladu španielského originálu
Názov originálu z externého zdroja
Keywords: filozofie náboženské; šamanizmus; terapie myseľ-telo; spiritualita; beletria