Reflexní terapie : léčba a prevence závažných onemocnění - Janča, Jiří, 1924-2005 (Eminent, 2025)
Reflexní terapie je metoda alternativní medicíny, která za předpokladu dokonalého zvládnutí může pomoci každému a za každého stavu. Její účinnost je obecná. Je užitečná i při dílčím, směrovaném použití, například na zcela určitou nemoc nebo potíž, na bolest, na otoky, při nedostatečné nebo naopak nadměrné funkci. Každý, kdo prožil utrpení spojené se závažným onemocněním, svým nebo někoho z blízkého okolí, bude vděčný za každou novou naději, za níž stojí alespoň prodloužení života a zmírnění bolestí. Reflexní terapie takovou naději v oblasti prevence a léčby nabízí. Není metodou samospasitelnou, ale představuje plnou a životnou formu rozšíření komplexního léčebného arzenálu.